У Палаті представників оголосили про серйозну загрозу нацбезпеці США, пов’язану з Росією

У Палаті представників оголосили про серйозну загрозу нацбезпеці США, пов’язану з Росією

Укрінформ
Члени розвідувального комітету Палати представників США отримали дані про серйозну загрозу національній безпеці, що походить від Росії.

Як повідомляє Укрінформ, про це пише CNN.

“Глава комітету Палати представників США із питань розвідки Майк Тернер надав для вивчення усім членам Конгресу розвідувальні дані стосовно “серйозної загрози національній безпеці”. Два поінформовані джерела, а також один посадовець США розповіли CNN, що загроза пов’язана із Росією”, - йдеться у повідлмленні.

За словами багатьох джерел CNN, ці розвідувальні дані - “дуже чутливі”.

Як зазначається, Тернер іще зранку розіслав своїм колегам по Конгресу лист, в якому згадав про нагальну проблему “стосовно дестабілізаційних іноземних військових можливостей”.

Один із поінформованих співрозмовників CNN підтвердив, що йдеться саме про російські спроможності, “про які ми дізналися нещодавно”.

Читайте також: Салліван про підтримку України: Ставки й ціна за бездіяльність підвищуються щодня

Члени розвідувального комітету проголосували за те, аби ознайомити решту Конгресу із цими даними. “Тернер також закликає президента Джо Байдена розсекретити “усю інформацію, пов’язану із загрозою”, - стверджує видання.

Як повідомляв Укрінформ, лідер більшості в Сенаті США Чак Шумер у вівторок заявив, що впевнений у схваленні як демократами, так і республіканцями у Палаті представників законопроєкту із $95 мільярдів допомоги Україні, Ізраїлю та іншим союзникам у разі його винесення на голосування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-