Одеського воєнкома звільнять з посади, а не з армії – Данілов

Одеського воєнкома звільнять з посади, а не з армії – Данілов

Єдині новини
Укрінформ
Начальника Одеського обласного територіального центру комплектування, у родичів якого ЗМІ нібито виявили дороговартісну власність за кордоном, буде звільнено з займаної посади, але не зі Збройних Сил.

Про це сказав секретар Ради національної безпеки й оборони Олексій Данілов в ефірі телемарафону «Єдині новини», повідомляє Укрінформ.

«Під час війни ми не можемо звільнити людину зі Збройних Сил, він буде звільнений саме з цієї посади і куди він відправиться, це вже рішення за командиром, за тими людьми, у безпосередньому підпорядкуванні яких він буде», - прокоментував Данілов доручення Президента щодо звільнення одеського воєнкома.

Водночас секретар РНБО зауважив, що буде проведена перевірка фактів, оприлюднених журналістами, і якщо вони підтвердяться, тоді, за його словами, вже «зовсім інші органи розбиратимуться, як так сталося».

Читайте також: Скандал з одеським воєнкомом: Сухопутні війська сприятимуть перевірці

Як повідомлялося, за результатами засідання Ставки Верховного головнокомандувача, Президент Володимир Зеленський доручив звільнити начальника Одеського обласного територіального центру комплектування та створити комісію під керівництвом першого заступника міністра оборони генерала Олександра Павлюка разом із правоохоронним блоком та НАЗК для перевірки військкомів в усіх регіонах України.

Читайте також: В Україні перевірять діяльність та майновий стан усіх воєнкомів – Шмигаль

Як повідомляли ЗМІ, родина начальника Одеського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Євгена Борисова під час повномасштабної війни придбала на іспанському узбережжі нерухомості та автівок на мільйони доларів. Про це свідчать витяги з іспанського реєстру, хоча сам Борисов заявляє, що не в курсі, чи є у його сім'ї майно в Іспанії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-