Скандал з одеським воєнкомом: Сухопутні війська сприятимуть перевірці

Скандал з одеським воєнкомом: Сухопутні війська сприятимуть перевірці

Укрінформ
Командування Сухопутних військ максимально сприятиме перевірці даних щодо незаконного збагачення одного з начальників територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Як передає Укрінформ, про це в Телеграмі повідомляє пресслужба командування Сухопутних військ ЗСУ.

«Нульовий рівень толерантності до корупції – був та залишається принциповою позицією у Збройних Силах України. Інформація, що шириться у ЗМІ про незаконне збагачення одного з начальників територіального центру комплектування та соціальної підтримки, має бути перевірена правоохоронними органами. Командування Сухопутних військ Збройних Сил України всіляко сприятиме проведенню необхідних заходів. Просимо всіх дочекатись офіційних висновків правоохоронних органів та оприлюднення інформації», - зазначили в командуванні.

Читайте також: У Вінниці воєнком і два лікарі створили схему для «ухилянтів» - ДБР

Як повідомляли ЗМІ, родина начальника Одеського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Євгена Борисова під час повномасштабної війни придбала на іспанському узбережжі нерухомості та автівок на мільйони доларів. Про це свідчать витяги з іспанського реєстру, хоча сам Борисов заявляє, що не в курсі, чи є у його сім'ї майно в Іспанії. Голова парламентської фракції "Слуга народу" Давид Арахамія після появи розслідування про начальника Одеського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки ініціював звернення до правоохоронців стосовно перевірки воєнкомів усіх областей.

Фото:armyinform.com.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-