Білий дім обіцяє тиснути на Конгрес із вимогою продовжити підтримку України

Білий дім обіцяє тиснути на Конгрес із вимогою продовжити підтримку України

Укрінформ
Адміністрація президента США продовжить наполегливо тиснути на Конгрес для того, щоб зрештою ухвалити пакет з додатковим фінансуванням потреб національної безпеки Америки, який містить, у тому числі, понад $60 млрд допомоги Україні.

Про це сказала в четвер журналістам перша заступниця речника Білого дому Олівія Делтон, передає власний кореспондент Укрінформу.

«Президент продовжує наполегливо добиватися, щоб Конгрес ухвалив законопроєкт із додатковим фінансуванням потреб національної безпеки. Це в буквальному сенсі - єдиний шлях, за допомогою якого ми можемо забезпечити Україну ресурсами, боєприпасами, зброєю, потрібними їй для захисту від агресії РФ», - зауважила представниця Білого дому.

Вона підкреслила, що інших варіантів профінансувати допомогу США Україні немає.

Читайте також: Білий дім - про майбутню відставку Макконнелла: Підтримка України в Конгресі збережеться

«Тож ми продовжимо тиснути на Конгрес, щоб він діяв. Кожен день затягування з ухваленням законопроєкту з додатковим фінансуванням – це гарний день для Росії і поганий для України. І ми не можемо так це залишати»,- наголосила представниця адміністрації Байдена.

Як повідомляв Укрінформ, у вівторок президент США Джо Байден зустрівся з лідерами Конгресу, в тому числі, для обговорення термінової необхідності ухвалення нового пакету допомоги Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-