Білий дім збере керівництво Конгресу для обговорення загроз нацбезпеці

Білий дім збере керівництво Конгресу для обговорення загроз нацбезпеці

Укрінформ
Білий дім спланував зустріч у четвер з провідними членами Палати представників, які опікуються питаннями безпеки й оборони, для обговорення ситуації на тлі заяв керівника розвідкомітету Майка Тернера про серйозну загрозу нацбезпеці США.

Про це повідомив у середу під час брифінгу радник президента США Джейк Салліван, який, утім, не розкрив змісту загрози, передає власний кореспондент Укрінформу.

«Все, що я можу вам сказати, я зосереджений на тому, щоби завтра зустрітися з ним (конгресменом Тернером – ред.) та провести обговорення з ним, а також іншими членами Палати представників», - зазначив Салліван.

Він уточнив, що йдеться про зустріч із частиною представників так званої «Банди восьми», до якої входять лідери обох партій та керівники розвідкомітетів у Сенаті й Палаті представників США. Тобто, у четвер, за словами Саллівана, відбудеться зустріч з чотирма представниками саме нижньої палати.

«Я не можу зараз розкрити більше деталей з цієї трибуни», - зазначив радник Байдена у відповідь на численні запитання журналістів щодо характеру загрози.

Читайте також: Салліван про підтримку України: Ставки й ціна за бездіяльність підвищуються щодня

Як повідомляв Укрінформ, у середу глава розвідувального комітету Палати представників США Майк Тернер заявив, що його комітет надав усім членам Конгресу інформацію про серйозну загрозу національній безпеці. Він також закликав президента Байдена розсекретити цю інформацію. За даними ЗМІ, може йтися про наміри Росії вивести ядерну зброю в космос.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-