Глава МЗС Британії закликав Палату представників США схвалити допомогу Україні

Глава МЗС Британії закликав Палату представників США схвалити допомогу Україні

Укрінформ
Міністр закордонних справ Великої Британії Девід Кемерон закликав законодавців Палати представників США схвалити законопроєкт, який передбачає допомогу Україні, заявивши, що це є питанням глобальної безпеки.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Bloomberg.

«Британія cхвалила свій пакет підтримки (України - ред.) на цей рік, Європейський Союз схвалив свій пакет на цей рік, і я закликаю членів Конгресу США, які розглядатимуть це питання, проголосувати за цей пакет допомоги», — сказав Кемерон, перебуваючи з візитом у Болгарії у середу.

За словами глави МЗС Британії, схвалення Палатою представників законопроєкту, який передбачає допомогу Україні, важливий для безпеки у всьому світі.

«Це надзвичайно важливо для американської безпеки. Весь світ спостерігатиме за тим, що відбувається в Конгресі», - додав він.

Кемерон зазначив, що немає нічого важливішого, ніж підтримка України перед обличчям російської агресії.

Читайте також: Республіканці вимагатимуть від Байдена додаткових поступок за ухвалення допомоги Україні - дипломат

Як повідомляв Укрінформ, учора адміністрація Білого дому привітала рішення Сенату США щодо ухвалення законопроєкту з допомогою Україні, Ізраїлю та іншим країнам і закликала Палату представників не гаяти часу, оскільки ціна зволікання зростає щодня.

Фото: Bloomberg

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-