Видання The American Conservative звинуватило Штати у війні в Україні - ЦПД

Видання The American Conservative звинуватило Штати у війні в Україні - ЦПД

Укрінформ
Американське видання The American Conservative опублікувало статтю, в якій звинувачує США у початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну.

Про це повідомляє Центр протидії дезінформації, передає Укрінформ.

У статті видання The American Conservative йдеться, що причиною війни в Україні є нерозважливе цькування Росії Києвом, який розпочав "антитерористичну кампанію проти своїх російськомовних громадян".

Цікаво, що американське видання звинувачує і США, які за їхньою версією несерйозно ставились до численних протестів Путіна проти розширення НАТО.

Читайте також: Німецьке видання Stern спростувало пропагандистський фейк РФ щодо поранення Буданова

Американські пропагандисти також написали про "створення "напівбожеств" з українських олігархів як корумпованого інструменту США" та "змішування інтересів етнонаціоналістичних ультраправих угруповань у Києві та Львові з національними інтересами США".

"Метою дезінформації є дискредитація США шляхом перекладання на неї вини за розвʼязання війни та відбілювання репутації Росії – країни-агресора", - пише ЦПД.

Читайте також: РФ прагне дискредитувати в очах Глобального півдня західну допомогу Україні - експерт

Нагадаємо: 14 червня пропагандистські телеграм-канали поширювали фейкову обкладинку німецького видання Titanic під назвою випуску "Успішний контрнаступ собі в штани", а учора німецьке видання Stern спростувало чергову російську пропагандистську вигадку щодо поранення Буданова, яка була представлена російськими пропагандистами як матеріал самого Stern.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-