Учні української суботньої школи у Відні відвідали виставку Івана Марчука

Учні української суботньої школи у Відні відвідали виставку Івана Марчука

Фото
Укрінформ
Учні Української суботньої школи у Відні відвідали виставку-ретроспективу одного з найвідоміших українських художників сучасності Івана Марчука.

Як передає Укрінформ, про це школа повідомила на своїй фейсбук-сторінці.

 «Талановита Яна Гринів, чарівна Марта Приймак і надзвичайна Вероніка Бодашко провели учням, від перших до одинадцятих класів, індивідуальні екскурсії, ознайомили їх з життєвим та творчим шляхом митця, розповіли про його авторську техніку виконання, що балансує на межі рукотворного й технологічного та практично не підлягає повторенню. Спасибі лекторкам за цікаву й корисну інформацію, а також за терпіння», – ідеться в дописі.  

На завершення екскурсії в галереї зустріли й самого Івана Марчука. Принагідно від щирого серця привітали митця з 87-річчям. Побажали йому міцного здоров'я, творчої наснаги, неймовірних емоцій та мирного неба на многії та благі літа.

Школа подякувала пану Марчуку за творчість, за неоціненний внесок у культурну спадщину та за прославлення нашої Батьківщини у світі.

Зауважується, що учні отримали змогу відвідати виставку завдяки підтримці Тамари Стрибко.

Нагадаємо, триденну виставку творів Івана Марчука про Україну та нескорений дух її народу відкрили у столиці Австрії 12 травня.

Фото: Українська суботня школа у Відні / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-