У Канаді здивовані, що лідери деяких демократичних держав привітали Путіна із «переобранням»

У Канаді здивовані, що лідери деяких демократичних держав привітали Путіна із «переобранням»

Укрінформ
З огляду на невідповідність “виборів” президента РФ міжнародним стандартам, привітання Володимира Путіна із “переобранням” викликають здивування.

Таку думку висловила президентка Конгресу українців Канади Олександра Хичій в коментарі Укрінформу.

Фото: Facebook
Фото: Facebook

“Дуже прикро, що ЗМІ називають той фарс, що відбувся в неділю, “виборами”. Сталін, Мао, Кастро й Саддам теж організовували подібні “вибори”. Не дивно, що інші репресивні диктатури, на кшталт Ірану, Китаю, Північної Кореї та Венесуели, вітають свого деспотичного союзника, дивує, що певні лідери демократичних держав, приміром Індії та Боснії й Герцеговини, вітають воєнного злочинця”, - зазначила Хичій.

Вона наголосила, що “Володимир Путін - тиран і воєнний злочинець, який очолює державу, яка чинить геноцид українського народу”.

Читайте також: Блінкен виступив із заявою про «перевибори» Путіна

“Ми закликаємо Канаду й союзників визнати нагальність, з якою постає Україну, зупинити самообмеження й надати Україні зброю та боєприпаси, яких Збройні сили України потребують для перемоги над Росією”, - зазначила президентка Конгресу українців Канади.

Як повідомлялося, аналітики американського Інституту вивчення війни вважають, що російський диктатор Володимир Путін використає перемогу на «виборах» президента РФ із показником у 87,28% для виправдання ведення тривалої війни проти України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-