Суд зобовʼязав Трампа сплатити $454 мільйони у справі про шахрайство

Суд зобовʼязав Трампа сплатити $454 мільйони у справі про шахрайство

Укрінформ
Суд Нью-Йорка зобов'язав експрезидента Дональда Трампа виплатити 454,2 млн доларів у справі про шахрайське завищення вартості його активів.

Як передає Укрінформ з посиланням на Reuters, ця сума охоплює штраф у розмірі 354,9 млн доларів, який суддя Артур Енґорон призначив 16 лютого, плюс відсотки.

Енґорон також зобов'язав кожного з синів Трампа - Дональда-молодшого та Еріка - виплатити майже 4,7 млн доларів, а колишнього фінансового директора Trump Organization Аллена Вайссельберґа - 1,1 млн доларів.

Загальна сума виплат становить $464,6 млн і була визначена в четвер. Понад 114 тис. доларів і далі нараховуватися щодня як відсотки. Судове рішення було оприлюднене у п'ятницю.

Читайте також: Трамп порівнює себе з Навальним, щоб виглядати невинною жертвою в судах - CNN

Як повідомлялося, генеральний прокурор штату Летиція Джеймс звинуватила відповідачів у незаконному завищенні вартості майна з метою отримання кращих умов кредитування та страхування.

Енґорон також заборонив Трампу протягом трьох років обіймати керівні посади в будь-якій нью-йоркській компанії або отримувати кредити в банках, зареєстрованих у штаті. Його дорослі сини отримали дворічні заборони на керівні посади.

Фото: GETTY IMAGES

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-