Дружина Навального заявила в Мюнхені, що Путін має бути покараний, якщо її чоловік справді помер

Дружина Навального заявила в Мюнхені, що Путін має бути покараний, якщо її чоловік справді помер

Укрінформ
Дружина опозиційного російського політика Олексія Навального Юлія не знає, чи вірити заявам путінського режиму про смерть її чоловіка у в’язниці, але якщо це підтвердиться, то Путін та його оточення мають понести покарання.

Як передає кореспондент Укрінформу, про це Юлія Навальна заявила у п'ятницю під час короткого виступу з головної сцени Мюнхенської безпекової конференції.

"Я не знаю, вірити чи ні тим жахливим новинам, які ми отримуємо лише з державних джерел у Росії. Тому що багато років, і ви всі це знаєте, ми не можемо вірити Путіну і путінському уряду – вони завжди брешуть. Але якщо це правда, я хочу, щоб Путін та все його оточення, путінські друзі знали, що вони понесуть відповідальність за те, що вони зробили з нашою країною, з моєю сім’єю та з моїм чоловіком", - сказала Навальна.

На переконання Навальної, "цей день настане дуже скоро".

Вона також закликала міжнародну спільноту "згуртуватися та перемогти це зло" - "жахливий режим, який зараз у Росії".

Читайте також: Клімкін: Смерть Навального - це «чорний лебідь» для Путіна

"І цей режим та Володимир Путін мають нести персональну відповідальність за всі ті жахливі речі, які вони роблять із моєю, нашою країною, Росією в останні роки", - додала Навальна.

Як повідомлялося, федеральна служба виконання покарань РФ заявила, що опозиційний російський політик Олексій Навальний помер у колонії №3 у Ямало-Ненецькому автономному окрузі. Згідно з повідомленням відомства, Навальному стало зле після прогулянки, він практично відразу знепритомнів. Лікарі швидкої допомоги, що прибули на виклик, не змогли реанімувати ув'язненого.

Президент України Володимир Зеленський на пресконференції у Берліні зазначив, що Олексій Навальний, очевидно, був убитий Путіним, як й інші тисячі закатованих.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-