Трюдо - про «американське» інтерв’ю Путіна: Канадців не вдасться ввести в оману

Трюдо - про «американське» інтерв’ю Путіна: Канадців не вдасться ввести в оману

Укрінформ
Відверта пропаганда, яку поширює президент РФ Володимир Путін, не має впливу на пересічних канадців.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, про це заявив прем’єр-міністр Канади Джастін Трюдо, коментуючи нещодавнє інтерв’ю президента РФ колишньому американському журналісту Такеру Карлсону.

“Путін вирішив вдертися до сусідньої країни, порушити права, суверенітет й територіальну цілісність України, а також заснований на правилах міжнародний порядок, на якому ґрунтується безпека усіх нас, хто живе у вільних демократіях світу. Путін, звісно, використовуватиме усю можливу пропаганду, але, запевняю, канадців не вдасться увести в оману”, - сказав Трюдо.

Читайте також: ГУР про інтерв’ю Путіна Карлсону: Це - спецоперація Росії

Він наголосив, що “Канада підтримує України не лише через дружбу, а й тому, що заснована на правилах система законів й статутів захищає усіх нас, а не лише українців”. “Тому ми й надалі допомагатимемо України усім, чим треба, протягом усього необхідного часу”, - зазначив прем’єр-міністр.

Як повідомлялося, цього тижня Путін дав інтерв’ю колишньому американському журналісту Такеру Карлсону, де повторив численні пропагандистські штампи та заявив, що Росія може завершити війну проти України за три тижні, якщо Захід припинить її підтримувати.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-