У США невідомі із автівки обстріляли групу учнів, двоє загиблих

У США невідомі із автівки обстріляли групу учнів, двоє загиблих

Укрінформ
У Чикаго невідомі відкрили стрілянину по групі із шести учнів в центральному районі Луп у п’ятницю, внаслідок чого загинули двоє неповнолітніх хлопців.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє CBS News.

Заступник начальника Центральної контрольної групи поліції Чикаго Джон Хейн сказав, що о 12:25 за місцевим часом у п’ятницю приблизно шестеро учнів виходили із середньої школи інновацій, коли з’явились два автомобілі, які зупинились на проспекті Вабаш. Кілька людей вийшли з автівок і відкрили вогонь, застреливши двох учнів 16 і 17 років.

За словами свідків, постраждалих намагались реанімувати парамедики. Одного із підлітків забрала швидка допомога, тоді як парамедики продовжували серцево-легеневу реанімацію другому хлопцю на місці події ще близько 10 хвилин.

17-річний хлопець був поранений у праве стегно та грудну клітину, а 16-річний – у грудну клітину. Обох постраждалих доставили до Північно-західної меморіальної лікарні, де вони померли, зазначили у поліції.

Читайте також: У Техасі стався вибух у готелі, десятки постраждалих

Хейн додав, що у жінки, яка проходила повз, кулею зловмисників була пошкоджена куртка, але вона не зверталась за медичною допомогою.

Жоден із стрільців поки не був затриманий. Мер міста Брендон Джонсон повідомив, що Департамент поліції Чикаго проводить розслідування інциденту.

Як повідомлялося, 4 січня у старшій школі Перрі округу Даллас в американському штаті Айова сталася стрілянина. За попередньою інформацією, місцева лікарня MercyOne прийняла кількох постраждалих.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-