Стрілянина в американській школі: нападника ліквідували

Стрілянина в американській школі: нападника ліквідували

Укрінформ
Нападника, який відкрив стрілянину в старшій школі в американському штаті Айова в четвер, вже ліквідовано, його особистість встановлена правоохоронцями.

Про це заявили під час спеціальної пресконференції правоохоронці, які працюють на місці інциденту, передає Укрінформ із посиланням на CNN.

«Особа, що відкрила стрілянину в старшій школі Перрі, є мертвою», - повідомив один із правоохоронців.

Крім того, зазначається, що шериф округу Даллас Адам Інфанте заявив про встановлення особи нападника, однак не розкрив подробиць.

Із додаткових деталей інциденту стало відомо, що перші постріли пролунали до того, як почалися заняття, коли учні ще прибували до навчального закладу. Поліція отримала повідомлення про стрілянину о 7:37 за місцевим часом, і коли прибула на місце, вже виявила кількох поранених.

Читайте також: У Штатах сталася стрілянина у школі, є поранені

За повідомленнями представників адміністрації Білого дому, президент США Джо Байден одразу отримав звіт про інцидент у шкільному закладі та розпорядився негайно інформувати його про розвиток подій.

Як повідомляв Укрінформ, у четвер у старшій школі Перрі округу Даллас в американському штаті Айова сталася стрілянина. За попередньою інформацією, місцева лікарня MercyOne прийняла кількох постраждалих.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-