Топчиновники КНДР приїхали на партійні збори на підсанкційних авто

Топчиновники КНДР приїхали на партійні збори на підсанкційних авто

Фото
Укрінформ
Ключові чиновники Північної Кореї прибули на засідання правлячої Робітничої партії, яке проходило у середу в Пхеньяні, на розкішних автомобілях, постачання яких до КНДР заборонене міжнародними санкціями.

Як передає Укрінформ, фото цих іномарок, оприлюднених державними північнокорейськими ЗМІ, публікує Yonhap.

Кадри центрального телебачення КНДР показали прем’єра Кім Ток Хуна, секретаря з організаційних питань правлячої Робітничої партії Чо Йон Вона та голову Постійного комітету Верховних народних зборів Чхве Рьон Хе, які приїхали на партійні збори автомобілями Mercedes-Benz S-класу.

На фото видно, як військовослужбовець супроводжує прем’єр-міністра Кіма, коли той виходить із заднього сидіння лімузина S-класу восьмого покоління, а Джо та Чоу з’являються з водійських сидінь розкішних авто, імовірно, седанів S-класу дев’ятого та восьмого поколінь.

На фото також є автомобіль Mercedes-Maybach S-класу другого покоління, який може належати лідеру Північної Кореї Кім Чен Ину.

Читайте також: КНДР погрожує без вагань нанести ядерний удар у разі «провокацій ворога»

Раніше Кім з’являвся на публіці в різних автомобілях Mercedes-Maybach S-класу, включно з лімузином під час церемонії привітання із запуском міжконтинентальної балістичної ракети цього місяця.

У серпні 2020 року його помітили на водійському сидінні позашляховика, імовірно Lexus LX 570.

Усі перелічені вище елітні автомобілі підпадають під санкції ООН, якими їх постачання до КНДР заборонене.

Як повідомляв Укрінформ, розвідка Південної Кореї на початку грудня заявила, що КНДР намагається відправити своїх робітників до Росії, порушуючи резолюції Ради безпеки Організації Об’єднаних Націй.

Фото: Yonhap

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-