Юристка Трампа визнала себе винною у виборчих махінаціях

Юристка Трампа визнала себе винною у виборчих махінаціях

Укрінформ
Юристка Сідні Пауел визнала свою провину у незаконному втручанні в виборчий процес з метою зміни результатів голосування на користь тодішнього президента США Дональда Трампа.

Як повідомляє Укрінформ, про це пише АР.

“Вона визнала себе винною у вчиненні шести злочинів, які стосувалися змови з метою навмисного втручання у виконання виборчих обов'язків”, - йдеться у матеріалі.

Читайте також: Риторика Трампа сигналізує про відмову Америки від ролі лідера вільного світу - Пенс

Зазначається, що мова йде про президентські вибори США 2020-го року в штаті Джоржия, результати яких були критично важливими для Дональда Трампа.

“У рамках угоди, вона відбуде шість років випробувального терміну, виплатить 6 тис. дол штрафу й напише лист-вибачення до штату Джорджия та його мешканців. Вона також зробила заяву для прокурорів й погодилися правдиво свідчити проти співвідповідачів під час майбутніх судових процесів”, - зазначає АР.

Читайте також: Байден уперше публічно назвав Трампа і його прибічників загрозою для демократії

Агентство зауважує, що визнання Пауел провини та згода на співпрацю зі слідством робить її найбільш високопоставленою особою, яка допомагає прокуратурі розслідувати намагання Трампа змінити результати виборів.

“Її співпраця у справі й участь у стратегічних перемовинах загрожує викриттям колишньому президенту та дає розуміння того, що він говорив й казав у критично важливий період після виборів”, - стверджується у статті.

Як відомо, Дональду Трампу у США висунули обвинувачення у чотирьох кримінальних справах.

Читайте також: Трамп постав перед судом за звинуваченням у шахрайстві

У Флориді його звинуватили у неналежному поводженні з секретними документами після звільнення з посади президента. У Вашингтоні – у спробах скасувати свою поразку на президентських виборах 2020 року. У штаті Джорджія – у спробах скасувати результати виборів. У Нью-Йорку – у виплаті грошей порноакторці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-