Навального перевели в колонію у Володимирській області - ЗМІ

Навального перевели в колонію у Володимирській області - ЗМІ

Укрінформ
Російського опозиційного політика Олексія Навального перевели до виправної колонії № 2 у місті Покров Володимирської області, де він відбуватиме покарання.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє російське держінформагентство ТАСС із посиланням на джерело в правоохоронних органах.

«Навального перевели з СІЗО "Кольчугіно", де він перебував на карантині, у ВК-2 у Покрові, де він відбуватиме покарання», - сказав співрозмовник агентства.

Адвокат політика Ольга Михайлова, своєю чергою, розповіла агентству, що співробітники колонії не змогли підтвердити або спростувати інформацію про переведення Навального з СІЗО у ВК-2.

Читайте також: У Росії дали перший реальний строк після акцій на підтримку Навального

Тиждень тому російські ЗМІ вже повідомляли, що опозиціонер, нібито, знаходиться у виправній колонії № 2 у місті Покрові Володимирської області. Але тоді ця інформація не підтвердилася, і пізніше Навального було виявлено у СІЗО в Кольчугіно.

Читайте також: Арешт Навального: Євросоюз ввів санкції проти чотирьох чиновників РФ

Як повідомлялося, 17 січня Олексія Навального затримали в московському аеропорту, як тільки він повернувся з Німеччини, де проходив лікування після отруєння речовиною з групи «Новачок». Після цього суд на вимогу ФСВП замінив його умовний термін у справі «Ів Роше» на реальний.

ЄСПЛ зажадав звільнити Навального в зв'язку з загрозою його життю та здоров'ю.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-