У Британії вже понад 20 мільйонів вакцинованих, нових випадків COVID-19 поменшало

У Британії вже понад 20 мільйонів вакцинованих, нових випадків COVID-19 поменшало

Укрінформ
У Британії вже понад 20 мільйонів осіб отримали першу дозу вакцини від коронавірусу, а кількість нових випадків COVID-19 впала до найменшого показника з вересня 2020 року.

Про це передає Укрінформ із посиланням на дані британського уряду.

За останню добу в країні зафіксували 6035 нових випадків зараження коронавірусом. За тиждень виявлено 61 045 випадків зараження COVID. Це на 21,2% менше ніж за попередній тиждень. Також за тиждень на 33,5% зменшилась кількість померлих від вірусу - 2270 померлих проти 3414 на попередньому тижні.

Читайте також: Першу дозу COVID-вакцини отримали понад 19 мільйонів британців

У Великобританії вже понад 20 мільйонів осіб отримали першу дозу вакцини від коронавірусу, повідомив міністр охорони здоров'я країни Метт Генкок у Twitter. Ще майже 800 тисяч осіб отримали вже й другу дозу вакцини. Країна є лідером у Європі у вакцинуванні проти COVID-19.

Читайте також: Вакцинація зменшить кількість інфікованих коронавірусом на 92% - BioNTech

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого в Україні розпочалася вакцинація від коронавірусу. За день до цього, 23 лютого, в Україну прибули 500 тис. доз вакцини Covishield, розробленої Oxford/AstraZeneca і виробленої на потужностях Serum Institute.

До 31 березня МОЗ розраховує отримати ще 1,5 млн доз цієї вакцини. Також на початку березня очікується постачання 117 тис. доз вакцини Pfizer в межах глобальної ініціативи COVAX.

Фото: PA Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-