Тихановська обмежила контакти після зустрічі з політиком, інфікованим COVID-19

Тихановська обмежила контакти після зустрічі з політиком, інфікованим COVID-19

Укрінформ
Лідерка білоруської опозиції Світлана Тихановська звела до мінімуму контакти з навколишніми та має намір здати тест на коронавірус.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє РИА Новости з посиланням на Анну Красуліну - речницю Світлани Тихановської.

Зазначається, що таке рішення прийнято після зустрічі лідерки білоруської опозиції з главою МЗС Словенії Анже Логаром, який здав позитивний тест на COVID-19.

"Світлана зупинила фізичні контакти, звела контакти до мінімуму, виконує всі вимоги медиків у цій ситуації", - сказала Красуліна, відзначивши, що Тихановська почувається добре.

Вона додала, що про перехід Тихановської на самоізоляцію не йдеться.

Читайте також: Тихановська виступила на Київському безпековому форумі

"Світлані призначений тест на коронавірус, доти робота буде вестися в онлайн", - сказала речниця. Вона також підкреслила, що політик продовжує підготовку до Народного ультиматуму.

Як повідомлялося, в Білорусі тривають масові протести проти фальсифікації результатів президентських виборів 9 серпня, на яких переможцем був оголошений Олександр Лукашенко.

Читайте також: Соціологи з'ясували: Тихановська здобула у 2,5 раза більше голосів, ніж Лукашенко

Лідерка опозиції Світлана Тихановська оголосила 25 жовтня днем Народного ультиматуму і закликала режим Лукашенка до мирної передачі влади. Якщо цього не відбудеться, а силові органи продовжать жорстоке придушення протестів, опозиція має намір оголосити у країні загальнонаціональний страйк.

Фото: Пул Первой

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-