Кандидатка у президенти Білорусі залишила квартиру в Мінську в цілях безпеки

Кандидатка у президенти Білорусі залишила квартиру в Мінську в цілях безпеки

Укрінформ
Кандидатка у президенти Білорусі Світлана Тихановська з безпекових міркувань змушена була покинути свою квартиру в Мінську і знаходиться в оточенні членів свого штабу.

Як повідомляє Укрінформ, про це пише Інтерфакс-Захід з посиланням на прессекретаря кандидата Анну Красуліну.

"Після затримання двох своїх основних помічників Світлана Тихановська була змушена покинути свою квартиру і зараз вона знаходиться в Мінську в оточенні членів штабу і журналістів. Ночувати вдома Тихановська не буде, щоб не залишатися одною. Але вона не покидає Мінськ, залишається на території міста", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: У Мінську затримали керівника штабу кандидата у президенти Тихановської

Красуліна також повідомила, що приблизно з 15 години суботи не виходить на зв'язок представник штабу Тихановської та її довірена особа Олег Моїсеєв, який був викликаний на бесіду в МВС.

Нагадаємо: висока явка на достроковому голосуванні, як неодноразово вказували незалежні організації, що стежать за прозорістю і чесністю виборів, може бути одним з ознак фальсифікації. У Білорусі перед виборами звучали заклики ігнорувати дострокове голосування. ЦВК республіки опублікував спеціальну заяву, в якій назвав такі заклики незаконними.

Читайте також: На виборах президента Білорусі достроково проголосувала майже третина громадян

На пост президента Білорусі вчергове балотується Олександр Лукашенко. Його основним суперником, які пройшли реєстрацію кандидатів, вважається Світлана Тихановська. Лукашенко керує країною з 1994 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-