Волкер залишив керівну посаду в Інституті Маккейна

Волкер залишив керівну посаду в Інституті Маккейна

Укрінформ
Колишній спецпредставник США з питань України Курт Волкер підтвердив рішення піти з керівної посади в Інституті Маккейна США через "підвищену увагу" ЗМІ, що, на його думку, зашкодить самій аналітичній установі.

Про це йдеться в його заяві, на яку посилається в понеділок "Голос Америки".

"Недавня увага ЗМІ до моєї роботи на посаді спецпредставника з питань України створює ризик відволікти увагу від досягнень і продовження зростання Інституту, тому я йду з посади виконавчого директора Інституту Маккейна з питань міжнародного лідерства", - зауважується в заяві Волкера.

Про намір колишнього високопоставленого дипломата США піти з Інституту Маккейна минулої п'ятниці повідомив The New York Times.

Зі свого боку, Сінді Маккейн, вдова сенатора з Аризони Джона Маккейна, ім'ям якого названо центр, у заяві у відповідь подякувала Волкеру за роботу і відданість "моєму чоловікові та всій родині Маккейнів".

Читайте також: Волкер дав свідчення у справі щодо імпічменту Трампа

Як повідомлялося, Волкер подав у відставку наприкінці вересня після оприлюднення розсекреченої скарги "викривача", де фігурувало його прізвище. Минулого тижня Волкер дав свідчення перед членами Конгресу в контексті розслідування з імпічменту президента США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-