Помпео у Сенаті: Обіцяю перезавантажити політику стримування Росії

Помпео у Сенаті: Обіцяю перезавантажити політику стримування Росії

Укрінформ
Номінант президента США Дональда Трампа на посаду нового держсекретаря, нинішній глава ЦРУ Майк Помпео обіцяє оновити політику стримування Росії, яка продовжує агресивні дії.

Про це він заявив під час слухань у Комітеті Сенату США з питань міжнародних відносин, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"Якщо мене затвердять на посаду державного секретаря, можу запевнити вас, що ця адміністрація продовжить, як це було протягом 15 місяців, вживати реальних заходів, щоб перезавантажити політику стримування відносно Росії", - наголосив Помпео у відповідь на запитання старшого члену Комітету сенатора Боба Менендеза.

Комітет Сенату перед слуханнями оприлюднив письмову заяву Помпео, у якій той наголосив, що Росія "продовжує поводитися агресивно", через те що по відношенню до неї запроваджувалася "м'яка політика" протягом тривалого періоду часу. "Це закінчилося", - наголосив кандидат на посаду глави держдепартаменту США.

Читайте також: Держсекретар заявив про завершення м'якої політики США щодо РФ

Він також підкреслив, що політика адміністрації Трампа чітко визначила РФ як одну з найбільших небезпек для Сполучених Штатів.

Для затвердження на посаді державного секретаря США профільний комітет після слухань має подати рекомендації до Сенату. Верхня палата, своєю чергою, під час загального голосування має затвердити або не затвердити кандидата. Остаточне рішення про призначення підписує президент США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-