Данілов про псевдовибори в Росії: Це остання гастроль, жодних виборів Путін уже не проводитиме

Данілов про псевдовибори в Росії: Це остання гастроль, жодних виборів Путін уже не проводитиме

Укрінформ
Події, які відбулися в РФ останніми днями, не є виборами, але за результатами цих подій Росію чекає катастрофа.

Про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону "Єдині новини" заявив секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов, передає Укрінформ.

"Прикро, що деякі представники політиків починають вітати цю потвору начебто з перемогою. Такий світ, цинічний, інколи дуже дивний. Хочу сказати, пройде час, він все розставить на свої місця, тому що в сучасного фюрера це остання гастроль. Ніяких виборів наступних Путін робити не буде, це буде зовсім інша ситуація. Той синдикат, який зараз остаточно зафіксувався за результатами подій, що були у пʼятницю, суботу, неділю на Московії, він призведе до катастрофи ту територію. І врешті-решт ми дочекаємося, коли остання країна, яка має колонії на своїй території, буде деколонізована", - сказав Данілов.

Як зазначив секретар РНБО, те, що відбулося в РФ, не є виборами і не має відношення до України.

Данілов додав, що у самого Путіна зараз складна ситуація, і він сам розуміє, що виходу в нього немає.

Читайте також: Україна уважно спостерігатиме, які країни визнаватимуть «вибори» у Росії - Данілов

"З ним ніхто не буде спілкуватися. Росію, у тому вигляді, як вона зараз існує, ніхто не буде брати до уваги. Єдине, що у нього лишається, це так званий ядерний шантаж на землі, і ядерний шантаж він зараз переніс, підняв планку, у космос. Але тут уже питання до політиків світу, наскільки довго вони будуть це терпіти, заплющувати очі", - сказав Данілов.

Як повідомляв Укрінформ, голосування на так званих виборах російського президента проходило впродовж трьох днів - з 15 по 17 березня. За попередніми підсумками, російський режим оголосив, що Путін залишається на п’ятий термін на посаді очільника країни.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-