Україна уважно спостерігатиме, які країни визнаватимуть «вибори» у Росії - Данілов

Україна уважно спостерігатиме, які країни визнаватимуть «вибори» у Росії - Данілов

Укрінформ
Секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов заявив, що Україна буде уважно спостерігати за тим, які країни визнаватимуть президентські “вибори” в Росії.

Про це він сказав у ефірі ток-шоу “Української правди”, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Будуть складні два-три місяці,.. тому що Російська Федерація закінчить зараз так званий виборчий процес... Країни, звичайно, будуть визнавати вибори у Росії, що є абсолютною ганьбою в сучасному світі. Ми дуже уважно будемо спостерігати, які країни будуть визнавати вибори, які країни будуть вітати Путіна з перемогою на цих начебто (виборчих) перегонах. І це буде доволі цікава ситуація”, - зазначив Данілов.

Він нагадав, що коли обирався "один із сусідів Путіна", жодна країна цього не визнала і не визнає досі.

Читайте також: На ТОТ Херсонщини активність на псевдовиборах мінімальна - облрада

Секретар РНБО підкреслив, що Україна не визнаватиме вибори в Росії. “Наголошую на тому, в який спосіб буде діяти той світ, який вважається цивілізованим. Як він вважає, треба вітати людину - і підтверджувати його легітимність, - яка вбиває наших дітей, яка кожного дня нищить нашу інфраструктуру, кожного дня вбиває наше цивільне населення. Одне цікаво: чи буде сучасного Гітлера хтось вітати, чи буде продовжувати вдавати, що вони є рукостисними і з ними можна вести якусь справу”, - додав секретар РНБО.

Як повідомлялося, президентські «вибори» у РФ проходитимуть 15-17 березня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-