Дуда вважає, що допомога США - єдина надія на перемогу України

Дуда вважає, що допомога США - єдина надія на перемогу України

Укрінформ
Допомога з боку США є єдиною надією на перемогу України у війні з РФ та водночас способом уникнути більшої війни і необхідності участі в ній американських військових.

Як передає Укрінформ, про це заявив президент Польщі Анджей Дуда в інтерв’ю телеканалу Fox News.

Таким чином він відповів на запитання журналістки про важливість підтримки США в той час, коли Конгрес обговорює пакет заходів, необхідних для продовження допомоги Україні.

"Тепер, якщо РФ виграє цю війну та нападе на іншу країну, це означало би ризик ще однієї великої війни в Європі. Тож лише США можуть допомогти уникнути спалаху такої війни, надаючи підтримку Україні", – сказав президент Польщі.

Як повідомляв Укрінформ, президент Польщі Дуда, який прибув до Литви, під час пресконференції з очільником цієї країни Гітанасом Науседою заявив, що потрібно й надалі підтримувати Україну.

Читайте також: Не зупиниться в Україні: Дуда назвав країни, на які може напасти Росія

Очільник МЗС Польщі Радослав Сікорський під час Українського сніданку у Давосі зазначив, що у світі не бракує "кишенькових чемберленів", які готові пожертвувати іншими людьми заради власного спокою. Він наголосив, що лише Україна може вирішувати, чи вести переговори з Москвою. Він також закликав гостей Українського сніданку купувати автомобілі для ЗСУ, як робить це він.

Фото: Przemysław Keler, KPRP

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-