Тищенко і Шевченко понесуть відповідальність за свої вчинки – Арахамія

Тищенко і Шевченко понесуть відповідальність за свої вчинки – Арахамія

Укрінформ
Народні депутати від фракції «Слуга народу» Микола Тищенко та Євгеній Шевченко понесуть відповідальність за свої вчинки.

Як передає Укрінформ, про це голова депутатської фракції партії «Слуга народу» Давид Арахамія сказав в ефірі телеканалу «Україна 24».

«Тищенко точно нестиме відповідальність як адміністративну, так і політичну. Так не можна робити», – зазначив Арахамія.

Голова фракції вважає, що Тищенко має добровільно заплатити гроші за порушення карантинних обмежень.

«Потім він (Тищенко – ред.) повинен як мінімум на таку ж суму (суму штрафу – ред.) чи навіть удвічі більше купити дрони і поїхати на фронт, щоб особисто вручити їх хлопцям. Нехай відпрацьовує. Його вчинки і відмазки, які він пише у Фейсбуці, це неприпустимо», – сказав голова фракції.

Коментуючи ситуацію, яка склалася з народним депутатом Шевченком, Арахамія зауважив, що з точки зору закону Шевченко «не порушив нічого».

«Він просто взяв на себе абсолютно не властиву функцію. Поїхав до іншого президента. Вони спілкувалися на такі теми, наприклад, геополітика, економічні відносини, до яких Шевченко не має жодного відношення. Я вважаю його вчинок неприйнятним», – додав Арахамія.

Він нагадав, що ситуації з Тищенком і Шевченком обговорюватимуться на засіданні фракції «Слуга народу» у четвер, 22 квітня.

Читайте також: «Слуги народу» обговорять на фракції ситуацію з депутатами Тищенком і Шевченком

Як повідомлялося, за даними ЗМІ, заступник голови фракції «Слуга народу» Микола Тищенко під час локдауну в Києві організував вечірку в ресторані одного з готелів. Поліція повідомила про відкриття кримінального провадження за фактом порушення карантинних вимог.

Читайте також: «Слуга народу» Тищенко - про вечірку в готелі: Готовий нести політичну відповідальність

Народний депутат від фракції «Слуга народу» Євгеній Шевченко 20 квітня повідомив, що приїхав у Мінськ. Білоруські ЗМІ оприлюднили фото і відео зустрічі Шевченка із невизнаним президентом Білорусі Олександром Лукашенком.

Читайте також: У «Слузі народу» відреагували на зустріч депутата Шевченка з Лукашенком

Голова партії «Слуга народу» Олександр Корнієнко заявив, що Шевченко не був делегований на проведення будь-яких перемовин у Білорусі, а фракція «Слуга народу» вимагатиме від нього пояснень після повернення.

Фото: sluga-narodu.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-