«Слуга народу» Тищенко - про вечірку в готелі: Готовий нести політичну відповідальність

«Слуга народу» Тищенко - про вечірку в готелі: Готовий нести політичну відповідальність

Укрінформ
Заступник голови парламентської фракції "Слуга народу" Микола Тищенко заявляє, що не порушував карантину, але готовий нести політичну відповідальність за свої дії.

Про це він написав у Фейсбуку, повідомляє Укрінформ.

Коментуючи поширену ЗМІ інформацію про те, що святкування дня народження його дружини супроводжувалося порушенням карантинних обмежень, Микола Тищенко зауважив, що "святкування будь-чого в готельних номерах абсолютно не заборонені". Він підкреслив, що йдеться саме про номери готелю, а не про ресторан - "як про це, не розібравшись, написала частина журналістів".

"Заборони, пов'язані з обов'язковим карантином, стосуються саме ресторанів. Це легко перевірити й уточнити... Жодних кримінальних або адміністративних справ немає. І штрафів відповідних за порушення карантинного режиму немає. Так само як немає самого факту порушення", - написав депутат.

При цьому він висловив готовність повністю сприяти поліції в розслідуванні.

За словами Тищенка, на дні народження його дружини були присутні трохи більше 20 осіб, які всі вже перехворіли й до того ж здавали тести на COVID-19 за добу. А саме святкування проходило "у вузькому і майже сімейному колі".

Читайте також: «Слуги народу» обговорять на фракції ситуацію з депутатами Тищенком і Шевченком

"Однак, виходячи з позицій суспільної моралі, я цілком визнаю, що така ситуація могла обурити українське суспільство. Тому приношу свої найщиріші вибачення. Але саме перед суспільством, а не перед тими "викривачами", які в перервах між пошуками скандалів і сенсацій самі зависають в закритих ресторанах, а потім публікують фейки про інших... У будь-якому випадку я визнаю свою провину перед українським суспільством і готовий нести політичну відповідальність за свої дії", - підкреслив Тищенко.

Як повідомлялося, за даними ЗМІ, заступник голови фракції "Слуга народу" Микола Тищенко під час локдауну в Києві організував вечірку в ресторані одного з готелів. Поліція повідомила про відкриття кримінального провадження за фактом порушення карантинних вимог.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-