«Слуги народу» обговорять на фракції ситуацію з депутатами Тищенком і Шевченком

«Слуги народу» обговорять на фракції ситуацію з депутатами Тищенком і Шевченком

Укрінформ
Народні депутати від "Слуги народу" у четвер проведуть онлайн-засідання фракції, на якому обговорять кандидата на посаду міністра енергетики, законопроєкти на наступний тиждень, а також ситуації з Миколою Тищенком і Євгенієм Шевченком.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграм-каналі повідомила народна депутатка від фракції "СН" Юлія Гришина.

"У четвер, о 17:00 засідання фракції "Слуга народу" по Zoom", - написала Гришина.

За її словами, на засіданні обговорять кандидата на посаду міністра енергетики, законопроєкти на наступний тиждень, а також ситуації з Тищенком і Шевченком.

Читайте також: «Слуги» через посилення карантину поки що не проводять «живі» засідання фракції – Корнієнко

Як повідомлялося, за даними ЗМІ, заступник голови фракції "Слуга народу" Микола Тищенко під час локдауну в Києві організував вечірку в ресторані одного з готелів. Поліція повідомила про відкриття кримінального провадження за фактом порушення карантинних вимог.

Народний депутат від фракції "Слуга народу" Євгеній Шевченко 20 квітня у Телеграмі повідомив, що приїхав у Мінськ. У Телеграм-каналі "Пул первого" оприлюднили інформацію, зокрема, фото і відео зустрічі Шевченка із невизнаним президентом Білорусі Олександром Лукашенком.

Голова партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко заявив, що Шевченко не був делегований на проведення будь-яких перемовин з офіційними особами Білорусі, а фракція "Слуга народу" буде вимагати від нього пояснень при поверненні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-