Відкривати кулуари Ради для журналістів зарано - Разумков

Відкривати кулуари Ради для журналістів зарано - Разумков

Укрінформ
Голова Верховної Ради Дмитро Разумков заявив, що відкривати кулуари другого поверху для журналістів у парламенті поки зарано, зважаючи на епідемічну ситуацію.

Як передає кореспондент Укрінформу, про це Разумков сказав на брифінгу в понеділок.

"Я думаю, що це плітки (що готується відкриття кулуарів другого поверху для журналістів - ред.). Якщо ми зараз з вами говоримо про червону зону у місті Києві, то відкривати кулуари буде трохи дивно. Я розумію, що ви хочете від мене почути. Я розумію, що мені політично треба сказати "так". Але гратися в політику зі здоров'ям людей я точно не буду", - сказав Голова ВР.

Разумков зазначив, що "правила повинні бути одні для всіх".

Читайте також: Разумков закликав депутатів не демонструвати «правовий нігілізм», а носити маски в Раді

"Вам може це не подобатися, але на відміну від інших, я не буду зараз вам казати: напишіть на мене листа, ми напишемо кудись листа і відкриємо все, ще й у зал вас запрошу. Не буду це робити і вважаю, що це не правильно. Якщо є правила, правила повинні бути одні для всіх. Я сподіваюся, що незабаром буде така можливість, я прийду сюди, скажу, що коронавірус пройшов, ми зайшли в зелену зону, знімаємо обмеження, будь ласка, повертайтесь працювати в кулуари. Але для цього ще треба дещо зробити всім нам", - зауважив спікер.

Він додав: "Як тільки з'явиться така можливість - я один з перший, який скаже "давайте це робити".

Читайте також: «Слуги» через посилення карантину поки що не проводять «живі» засідання фракції – Корнієнко

Як повідомлялося, згідно з розпорядженням Голови ВР "Про додаткові заходи із попередження виникнення гострої респіраторної хвороби" від 12 березня 2020 року, журналісти в період карантину працюють у пресцентрі Верховної Ради в кулуарах третього поверху за наявності постійної картки акредитації та додаткової перепустки. При цьому встановлено ліміт щодо кількості осіб, яка може перебувати в пресцентрі - до 120 журналістів, а у ложі преси - до 30 операторів та фотографів.

Читайте також: Разумков не виключає, що у вівторок відбудуться два позачергові засідання Ради

Від початку дії карантинних обмежень для роботи журналістів поки закриті кулуари другого поверху ВР, де зазвичай відбувалося спілкування народних депутатів із представниками медіа.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-