Посол у США зустрілася з учнями Школи українознавства імені Тараса Шевченка

Посол у США зустрілася з учнями Школи українознавства імені Тараса Шевченка

Фото
Укрінформ
Посол України у США Оксана Маркарова провела зустріч з учнями Школи українознавства імені Тараса Шевченка, що діє у передмісті Вашингтона.

Як передає Укрінформ, про це Оксана Маркарова повідомила на своїй фейсбук-сторінці.

«Говорили про різне – трохи розповіла їм про працю Посла України та українських дипломатів у Вашингтоні; що потрібно вміти і знати, щоб стати дипломатом; про книги та захоплення і багато-багато іншого», – написала вона.

Пані посол висловила сподівання, що ця зустріч була взаємно корисною і цікавою.

«Можливо когось вона надихне пов’язати своє життя з дипломатією. У будь-якому випадку, ці діти уже є нашими маленькими амбасадорами. І у них є така прекрасна можливість черпати краще з обох культур і традицій – української та американської», – додала Маркарова.

Дипломат подякувала директорці школи Тетяні Мурзі та всім викладачам за невтомну працю і навчання дітей української мови, історії, літератури та любові до України.

Нагадаємо, у листопаді 2023 року представники Посольства України в США відвідали Школу українознавства ім. Тараса Шевченка у Вашингтоні, де відбулася відкрита лекція про історію Голодомору-геноциду 1932-1933 років в Україні.

Фото: Оксана Маркарова / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-