У Катарі для українських дітей провели заняття, присвячене Дню Соборності України

У Катарі для українських дітей провели заняття, присвячене Дню Соборності України

Фото
Укрінформ
У Дитячому навчальному клубі при Посольстві в Катарі відбулося заняття, присвячене Дню Соборності України – одній із найважливіших дат в історії України.

Як передає Укрінформ, про це Посольство України в Катарі повідомило на своїй фейсбук-сторінці.

«Наші улюблені члени української дитячої громади Катару отримали дуже багато цікавої інформації про славні сторінки історії нашої держави, про це свято, про становлення незалежної України. Своїми руками вони створили аплікацію-колаж «У єдності наша сила», яка відтепер стане ще одним оберегом нашого Посольства та прикрашатиме його стіни», – йдеться в дописі.

Присутні з великою цікавістю переглянули підготовлене для дітей тематичне відео, яке було присвячено святу.

Насамкінець дипломати посольства, батьки та їхні діти долучилися до символічної акції «Ланцюг єдності», яка відбувалася на території Посольства. Взявшись за руки українці співали Державний Гімн і разом молилися за перемогу.

Посольство висловило щиру вдячність викладачам, батькам, і, звичайно, маленьким українцям, які взяли участь у зустрічі Навчального клубу, «оскільки єдність України, соборність нашої держави, відчуття єдиної української родини – це саме те, що необхідно для нашої перемоги».

Нагадаємо, в Посольстві України в Державі Катар відбулося традиційне новорічне прийняття для української громади Катару «Різдвяні вечорниці», до якого долучилися близько 120 українців, зокрема понад 30 дітей.

Фото: Посольство України в Катарі / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-