Стартувало опитування про діяльність українських організацій і осередків у Латвії

Стартувало опитування про діяльність українських організацій і осередків у Латвії

Укрінформ
Посольство України запросило представників організацій та осередків закордонних українців у Латвії взяти участь у короткому опитуванні з метою встановлення та покращення комунікації з посольством і для розвитку співпраці в реалізації спільних гуманітарних, освітніх, культурно-мистецьких і соціальних проєктів.

Як передає Укрінформ, про це посольство України в Латвії повідомило на своїй фейсбук-сторінці.

Зауважується, що зазначене опитування проходить у контексті роботи по збору, систематизації та оновлення інформації про діяльність українських діаспорських організацій, які тривалий час діють в Латвії, а також пошуку нових організацій (осередків) українців на території країни перебування.

Опитування доступне за посиланням. У випадку додаткових запитань потрібно звертатися на електронну адресу emb_lv@mfa.gov.ua.

Нагадаємо, Міжнародний інститут освіти, культури та зв’язків з діаспорою НУ «Львівська політехніка» (МІОК) у партнерстві з Асоціацією українських організацій в Естонії на волонтерських засадах розпочали комплексне соціологічне дослідження «Українські вимушені мігранти в Естонії: інтеграція та громадотворення».

Фото: DELFI

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-