З Латвії відправили автомобільний конвой в Україну

З Латвії відправили автомобільний конвой в Україну

Укрінформ
Латвійська організація Agendum здійснила відправку до України вже сотого конвою #TwitterConvoy, який складається з 33-х легкових автомобілів, двох вантажівок, а також двох автобусів.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Посольство України в Латвії.

У відправленні чергового автоконвою, зокрема в українські регіони, де точаться бойові дії, взяв участь перший секретар Посольства Євген Янковський.

У диппредставництві розповіли, що з лютого 2022 року організацією «Agendum» в Україну було відправлено вже 1640 різного виду транспорту: позашляховиків, мікроавтобусів, легкових автомобілів тощо. Цей транспорт латвійські волонтери, підприємці та представники автомобільного бізнесу відшукують, купують та ремонтують спеціально для підрозділів Збройних сил України. Неодноразово траплялися випадки, коли автомобілі, передані організацією «Agendum» рятували життя українських воїнів на фронті.

Посольство висловило вдячність латвійській організації «Agendum», керівнику організації Рейнісу Позняксу Reinis Pozņaks, волонтерам, спонсорам та усім латвійським друзям за невтомну допомогу, яка надається Україні та українським воїнам з перших днів війни.

Нагадаємо, 1 серпня з Риги був відправлений гуманітарний конвой для України, який складався з мініекскаватора, п’яти позашляховиків, катера, безпілотників, вогнетривких костюмів для українських пілотів, вироблених в Латвії, та інших необхідних речей.

Фото: Посольство України в Латвії / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-