До Сербії на відпочинок прибули діти зі чернівецької спортивної школи

До Сербії на відпочинок прибули діти зі чернівецької спортивної школи

Фото
Укрінформ
Для тренувань та оздоровлення в спортивно-оздоровчому таборі в сербському місті Уб, організованому завдяки організаційній і фінансовій підтримці уряду Сербії, прибули 50 вихованців української дитячо-юнацької спортивної школи «Спарта» міста Чернівці.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на фейсбук-сторінці Посольства України в Республіці Сербія.

За повідомленням, тренери разом зі своїми сербськими колегами вже розробляють програму тренувань і товариських ігор з сербськими дитячими футбольними командами.

Посольство України висловило вдячність уряду Сербії, а також Міністерству спорту Сербії, за надану підтримку і допомогу.

«Завдячуючи сербській владі, діти, значна частина яких ще до недавнього часу проживала у регіонах, які найбільше постраждали від російської агресії проти України, за допомогою спорту, ігор, розваг та нових друзів, хоча б деякий час відпочинуть від жахів війни!», – наголосили у диппредставництві.

Нагадаємо, Посольство України в Сербії запросило взяти участь у створенні виставки дитячих малюнків з нагоди 32-річниці незалежності України, яка бореться з російською агресією.

Фото: Посольство України в Республіці Сербія / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-