В українській школі в Катарі відзначили свято Останнього дзвоника

В українській школі в Катарі відзначили свято Останнього дзвоника

Фото
Укрінформ
В українській п'ятничній школі при Посольстві України в Державі Катар відсвяткували Останній дзвоник цього навчального року.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на фейсбук-сторінці Посольства.

«Заняття пройшло у формі концерту: наші маленькі артисти співали, грали на фортепіано і гітарі, а наші чарівні гімнастки Лія, Аліна та Карина продемонстрували свою спортивну і художню майстерність», – повідомили в диппредставництві.

За активну участь у житті української дитячої громади Катару та проявлені талант і артистизм, учасники концерту отримали подяку від Посла України в Катарі Андрія Кузьменка.

Зауважується, що заняття традиційно завершилися урочистим почастунком для всіх учасників цього заходу. У зв'язку з цим Посольство висловило окремі слова подяки українському ресторану Desert Rose та його власниці пані Надії за торт, яким маленькі таланти школи смакували з великим задоволенням.

«Ми хочемо подякувати всім батькам і нашим улюбленим дітям, що протягом цього півріччя ви були з нами. Для нас дуже важливо, що протягом цього часу ви не тільки спілкувалися українською мовою, але й знайшли нових друзів і навчилися ще більше пишатися нашою Батьківщиною», – наголосили у диппредставництві та додали, що відновлення занять у школі планується у вересні 2023 року.

Нагадаємо, у пʼятничній школі при Посольстві України у місті Доха провели День вишиванки для найменших українців, що мешкають у Катарі.

Фото: Посольство України в Катарі / Фейсбук 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-