У Нью-Йорку презентували діаспорський проєкт з активізації надання допомоги для ЗСУ

У Нью-Йорку презентували діаспорський проєкт з активізації надання допомоги для ЗСУ

Укрінформ
У Генеральному консульстві України в Нью-Йорку відбулася презентація для місцевої преси нового проєкту Українського конгресового комітету Америки (УККА) “Fighting Chance Ukraine”.

Як передає Укрінформ, про це Генконсульство України у Нью-Йорку повідомило у Фейсбуці.

Зауважується, що даний проєкт покликаний активізувати надання американськими неурядовими організаціями нелетальної військової допомоги Збройним силам України, зокрема окремому роду сил ЗСУ – Силам територіальної оборони, проведена за участю одного з лідерів проєкту, колишнього заступника Секретаря військово-морських сил США Джеррі Халтіна, а також представників Міністерства оборони України, Генконсульства й УККА.

“У рамках заходу Генеральне консульство привернуло увагу його учасників до ініційованої Президентом України Володимиром Зеленським онлайн-платформи United24, запросивши аудиторію до активної співпраці з цим ефективним та прозорим інструментом залучення коштів для всебічної підтримки України”, – йдеться в дописі.

Нагадаємо, у Нью-Йорку відбулася акція «Війна не закінчилася» – сотні активістів із синьо-жовтими прапорами пройшли центром найбільшого міста США.

Фото: Consulate General of Ukraine in New York, Fighting Chance Ukraine / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-