У Флоренції відбувся благодійний концерт українських артистів «Життя переможе»

У Флоренції відбувся благодійний концерт українських артистів «Життя переможе»

Фото
Укрінформ
В італійському місті Флоренція відбувся благодійний концерт українських артистів «Життя переможе» для збору коштів на закупівлю рентгенпрозорих операційних столів для українських лікарень.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на фейсбук-сторінці Посольства України в Італії.

За повідомленням, актори Студії «Квартал 95», MONATIK, Pianoboy, Злата Огнєвич та WELLBOY вийшли на сцену флорентійського амфітеатру, щоб привернути увагу до триваючої війни рф проти нашої держави та сприяти промоції фандрейзингової платформи UNITED24, спеціально створеної для збору коштів для потреб.

Також до гостей вечора з закликом продовжувати неухильно підтримувати Україну звернувся мер Флоренції Даріо Нарделла. Він запевнив у непорушній і перманентній підтримці Італією України.

«Ми – за свободу! Ми з вами, Україно!», – зазначив у своєму виступі пан Нарделла.

У Посольстві нагадали, що збір коштів на медичне обладнання для українських лікарень ще триває.

Отримати детальну інформацію та долучитися безпосередньо до збору можна, перейшовши за посиланням.

Нагадаємо, у римській галереї WEGIL відбулася виставка робіт сучасних українських митців «The Captured House», присвячена історіям війни росії проти України.

24 лютого росія оголосила про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Фото: Посольство України в Італії / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-