Стефанчук у Німеччині зустрівся з українськими волонтерами

Стефанчук у Німеччині зустрівся з українськими волонтерами

Фото
Укрінформ
Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук запропонував українським волонтерам у Німеччині діяти в унісон з метою ефективного просування інтересів України.

Про це він сказав під час зустрічі з представниками Альянсу українських організацій, який об’єднує 10 українських волонтерських організацій у Берліні, повідомляє Укрінформ з посиланням на пресслужбу ВР.

«Хочу подякувати всім вам за все, що ви робите. Ви об'єднуєте Україну, ви об'єднуєте народ, ви об'єднуєте найкраще, що в нас є. Нам дуже важливо почути від вас: що потрібно зробити українській владі для того, що ми реально могли працювати в унісон», – сказав Стефанчук.

Він висловив сподівання, що спільною працею вдасться переламати хід історії та переконати скептиків у тому, що Європа потрібна Україні, як і Україна – Європі.

Стефанчук також наголосив, що нині період історичних змін.

«І від нас буде залежати, що про нас напишуть в історичних підручниках. І наші діти, й онуки будуть вчитися за цими підручниками. Думаймо (більше – ред.) про своє місце в історії, ніж про якісь додаткові мільйони, зароблені на крові українців. Це неправильно. Я знаю, що всім країнам важко. Але якщо вони цього не зроблять, їм доведеться сплатити ще більшу ціну. Тому що путін не зупиниться, він піде далі», – додав спікер парламенту.

Як повідомляв Укрінформ, Голова Верховної Ради України Руслан Стефанчук перебуває 1-3 червня з робочим візитом у Німеччині.

Фото: rada.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-