У Вашингтоні на підтримку України провели одразу кілька заходів

У Вашингтоні на підтримку України провели одразу кілька заходів

Фото
Укрінформ
У Вашингтоні голос на підтримку України голосно лунав одразу на чотирьох заходах – біля Білого дому, перед посольством рф та резиденцією посла росії в США.

Як передає Укрінформ, про це на своїй фейсбук-сторінці повідомила посол України в США Оксана Маркарова.

Так, опівдні 17 квітня біля російського посольства відбулась акція проти воєнних злочинів окупантів. Її учасниці вийшли в білих сукнях із червоними плямами, що символізують звірства загарбників щодо мирного населення України, передовсім жінок і дітей.

Також навпроти посольства росії за ініціативи @benjamin.wittes громада, активісти, друзі України організували символічну акцію з висаджування соняшників, до якої долучилася і пані посол.

«А незабаром заклик допомогти Українському народові і надати Україні всі засоби для одержання перемоги над загарбниками вже звучали біля Білого дому Razom for Ukraine та US Ukrainian Activists. Нарешті, після цього товариство вирушило маршем від Білого дому до резиденції посла росії в США», – написала Маркарова.

Пані посол зауважила, що жовто-блакитні прапори нині можна побачити по всіх куточках столиці США і щодня голоси багатьох людей зливаються в єдиний і сильний посил всьому світу, який звучить дедалі гучніше. І який дедалі краще чують.

Вона щиро подякувала всім друзям, хто в цей момент з Україною #StandWithUkraine: Nadiya Shaporynska, Nadia Yurchenko, Ilona Doerfler, Sasha Postavnicha, Dora Chomiak, Marianna Falkova, Yaro Hetman, всім небайдужим активістам та всій команді з Embassy of Ukraine in the USA / Посольство України в США.

Нагадаємо, українська громада Каліфорнії (США) провела у Сан-Франциско та Бей Ерії декілька ярмарків і великодніх розпродажів-фандрейзів з метою збору коштів для українців, які постраждали від агресії російських окупантів.

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет. 

Фото: Оксана Маркарова / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-