У Криму ворог зазнає такої поразки, якої ще ніколи не бачив - Данілов

У Криму ворог зазнає такої поразки, якої ще ніколи не бачив - Данілов

Укрінформ
У Криму РФ зазнає таких невдач, яких ще ніколи не бачила. Зокрема, йдеться про Чорноморський флот.

Про це в ефірі Українського Радіо заявив секретар РНБО Олексій Данілов, коментуючи готовність Збройних сил України завдавати росіянам ударів у відповідь на їх масовані удари дронами та ракетами.

"Ми відповідаємо ворогу (на удари — ред.) щодня. Ми щодня завдаємо росіянам втрат. І йдеться не лише про втрати, які відбуваються безпосередньо на лінії зіткнення на фронті. Що стосується Кримського півострову і Чорноморського флоту Російської Федерації, повірте, такої поразки, якої вони там зазнають, росіяни ніколи в житті не бачили", — сказав Данілов.

Читайте також: Данілов - про мобілізацію: ТЦК набирають людей постійно

Секретар РНБО наголошує, що Україна не збирається ані здаватися, ані підписувати якісь капітуляції.

"Президент України констатує, що ми будемо продовжувати нашу боротьбу. Ми не збираємося зупинятися. Зеленський налаштований на перемогу. І дуже важливо розуміти всім, що ми не збираємося ані здаватися, ані підписувати якісь капітуляції. Наше завдання — це перемога і побудова великої вільної демократичної країни. Це наш обов'язок на сьогодні. І в цьому мають брати участь всі без винятку", — каже він.

Як повідомлялося, в ніч проти 3 листопада російські загарбники завдали масованого удару по Україні із застосуванням ударних БПЛА "Шахед". Усього було запущено близько 40 дронів-камікадзе.

Читайте також: У ГУР прокоментували «задимлення» Кримського мосту

Президент України Володимир Зеленський пообіцяв ворогові потужну відповідь і запевнив, що сили протиповітряної оборони та мобільні вогневі групи буде посилено.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-