У ГУР прокоментували «задимлення» Кримського мосту

У ГУР прокоментували «задимлення» Кримського мосту

Укрінформ
Заява окупаційної влади про "табельні засоби маскування, що їх застосовують військові" у районі Севастопольської бухти, є неправдивими.

Про це в ефірі телемарафону «Єдині новини» сказав представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов, передає Укрінформ.

“Слід зауважити, що регулярно окупаційні війська в Криму ігнорують і не погоджують якісь дії чи інформацію з окупаційною владою, колаборантами. Ті змушені щось вигадувати, брехати. Часто ця інформація суперечить одна одній і не тримається купи. Зокрема, часто повідомляється начебто про якісь навчання чи планові роботи окупаційної армії з боку окупаційної адміністрації. Про це місцеве населення не знає, що й вказує насамперед про те, що це брехня. Коли планові заходи відбуваються, то відбуваються якісь оповіщення”, - сказав Юсов. 

Він зазначив, що в усіх інших випадках це реагування на ті чи інші дії українських Сил безпеки і оборони або дії з остраху на подібні активності українських захисників. 

Юсов наголосив, що в Криму триває і триватиме планова робота українських Сил безпеки і оборони зі знищення і послаблення потенціалу окупаційної армії і, звичайно, кінцевою метою цього є звільнення півострова.

Читайте також: Керченський міст буде зруйнований, коли цього вимагатиме ситуація - Плетенчук

“Сьогодні в Криму для окупантів нема вже безпечних місць. Звичайно, логістика ускладнилась, але Крим продовжується використовуватись як логістичний центр і хаб для агресора, для перекидання сил і засобів для постачання окупаційних військ на півдні тимчасово окупованих українських територій. Тим не менше, вони сьогодні уповільнили деякі логістичні процеси, чим користуються і будуть користуватися українські захисники”, - зауважив представник ГУР МО.

Як повідомляв Укрінформ, раніше в тимчасово окупованому росіянами Севастополі оголосили тривогу, Кримський міст був перекритий.

"Губернатор" міста Михайло Развожаєв заявив, що дим, який спостерігається у районі Севастопольської бухти, - це "табельні засоби маскування, що їх застосовують військові".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-