Данілов не підтримує ідею окремих стратегій для деокупації Донбасу і Криму

Данілов не підтримує ідею окремих стратегій для деокупації Донбасу і Криму

Укрінформ
Секретар РНБО Олексій Данілов заявив, що він не підтримує ідею окремого написання стратегій для деокупації Донецької і Луганської областей та Криму, має бути загальна стратегія для всіх ТОТ.

Про це він розповів у інтерв'ю журналістці Наталії Мосейчук, передає кореспондент Укрінформу.

“Я не є прихильником того, щоб окремо писати стратегію для деокупації Донецької області, Луганської області, Криму. Це має бути загальна стратегія (для всіх тимчасово окупованих територій — ред.)”, - вважає Данілов.

Секретар РНБО поінформував, що на одному із нещодавніх засідань Ставки, Президент Володимир Зеленський попросив присутніх мати розуміння того, як вони будуть звільняти всю Україну, як це буде виглядати і що для цього потрібно.

“І зараз триває велика робота, бо це — непростий такий документ. Він буде спочатку, скоріше за все, розглядатися на Ставці, а потім, за необхідності, вже в інших колах”, - розповів Данілов.

Читайте також: Данілов: Ми не можемо зупинятися, бо тоді на нас відіграються всі

Як повідомлялося, керівник відділу інформаційного забезпечення Представництва Президента України в Автономній Республіці Крим Євген Бондаренко заявив, що заходи із когнітивної деокупації Криму обов'язково необхідно розпочинати втілювати у життя ще до фізичного звільнення півострова.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-