Держдеп відреагував на повідомлення щодо потенційного замаху на Зеленського

Держдеп відреагував на повідомлення щодо потенційного замаху на Зеленського

Укрінформ
Сполучені Штати підтримують зусилля України щодо притягнення до відповідальності людей, які беруть участь у підготовці замахів на керівництво держави під час війни та ведуть іншу шпигунську діяльність на користь Росії.

Про це сказав у вівторок речник Держдепартаменту США Метью Міллер на прохання прокоментувати повідомлення про запобігання замаху на Президента України, передає власний кореспондент Укрінформу.

«Очевидно, ми спостерігаємо шпигунську та розвідувальну активність Росії в Україні впродовж певного часу», - зазначив представник Білого дому.

Він зауважив, що у Вашингтоні бачили повідомлення про потенційний замах на Президента Зеленського, однак у компетенції української сторони – коментувати деталі.

Читайте також: Держдеп назвав продуктивними переговори в Саудівській Аравії

«Ми повною мірою підтримуємо загальні зусилля України щодо притягнення людей до відповідальності за ці дії», - додав Міллер.

Як повідомляв Укрінформ, напередодні СБУ повідомила про затримання російської інформаторки на Миколаївщині, яка перед візитом Президента України збирала розвіддані щодо розкладу та місць перебування його в цьому регіоні. Крім того, вона намагалася виявити місця систем радіоелектронної боротьби та складів з боєприпасами ЗСУ в районі Очакова.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-