Рейди на Бєлгородську та Курську області: РДК взяв у полон 25 російських військових

Рейди на Бєлгородську та Курську області: РДК взяв у полон 25 російських військових

Укрінформ
"Російський добровольчий корпус", який бере участь у рейді на Бєлгородську та Курську області РФ, спростував заяви міноборони Росії про відбиття рейду та звітує про взяття у полон 25 російських військових.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Телеграм-канал РДК.

«Усі заяви МО РФ про знищення РДК у повному складі – чергова брехня. Обмежена військова операція в Бєлгородській та Курській областях продовжується і ось підтвердження — нова партія полонених з числа ЗС РФ. І вкотре ми запрошуємо губернатора (Бєлгородської області, - ред.) Гладкова на зустріч, щоб передати йому полонених», - йдеться у п'ятихвилинному відео.

На ньому командир РДК Денис Нікітін (позивний White Rex) розмовляє зі старшим лейтенантом ЗС РФ Олексієм Волковим, котрий розповідає про обставини свого полонення, а також спростовує заяви міноборони РФ про розгром сил російських добровольців під час рейду у Бєлгородську та Курську області. Потім показані 25 російських полонених (обличчя приховані). Наприкінці відео Нікітін зазначає, що бійці РДК продовжують виковувати свої завдання на території Бєлгородської та Курської областей.

Читайте також: У РДК заявили, що гумкоридором у Бєлгородській і Курській областях проїхали близько 8000 автівок

Як повідомляв Укрінформ, зранку 12 березня легіон «Свобода Росії», «Російський добровольчий корпус» і «Сибірський батальйон» зайшли в Курську і Бєлгородську області РФ у рамках спільної операції.

14 березня легіон «Свобода Росії» повідомляв про знищення двох військових складів ЗС РФ в смт Тьоткіно Курської області, після чого там почалась пожежа.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-