У РДК заявили, що гумкоридором у Бєлгородській і Курській областях проїхали близько 8000 автівок

У РДК заявили, що гумкоридором у Бєлгородській і Курській областях проїхали близько 8000 автівок

Укрінформ
Гуманітарним коридором, який оголосили Російський добровольчий корпус, легіон «Свобода Росії» та Сибірський батальйон для евакуації мирних жителів із Бєлгородської та Курської областей РФ, станом на ранок п'ятниці виїхали близько 8 тисяч цивільних автомобілів.

Про це повідомляється у Телеграм-каналі РДК, передає Укрінформ.

Зазначається, що гумкоридором скористалося понад 7000 цивільних автомобілів мешканців Бєлгорода та Бєлгородської області, а також понад 600 цивільних автомобілів із Курська. Про це стало відомо «завдяки відомостям, наданим місцевими правоохоронцями та силовиками, опозиційно налаштованими до путінського режиму», зауважили в РДК.

Вчора ввечері РДК, легіон «Свобода Росії» та Сибірський батальйон закликали жителів Курської та Бєлгородської областей евакуюватись у зв'язку з проведенням обмеженої військової операції на території цих областей. Для цього було оголошено про дію гуманітарного коридору для евакуації населення з 21:00 14 березня до 7:00 15 березня.

«Після закінчення терміну дії гуманітарного коридору буде продовжено знищення військових об'єктів на території Бєлгородської та Курської областей до звільнення регіону від військ кремлівського режиму», - заявили в РДК.

Читайте також: Данілов: Війна прийде на територію Росії і досить далеко

Як повідомляв Укрінформ, напередодні представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов заявив, що Курська і Бєлгородська області РФ зараз є територією активних бойових дій, де зі зброєю в руках захищають свої права громадяни Росії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-