Гейлі вийшла з президентських перегонів США

Гейлі вийшла з президентських перегонів США

Укрінформ
Ніккі Гейлі оголосила в середу, що виходить з президентських перегонів від Республіканської партії, залишаючи колишнього президента Дональда Трампа як кандидата від партії.

Про це повідомляє Reuters, передає Укрінформ. 

Гейлі, колишній губернатор Південної Кароліни і посол в ООН в період президентства Трампа, зробила цю заяву у своїй промові в Чарльстоні в штаті Південна Кароліна. 

"Настав час призупинити мою кампанію. Я ні про що не жалкую", - сказала Гейлі. 

Це відбулося на наступний день після "Супервівторка", коли Трамп переміг її в 14 з 15 конкурсів Республіканської партії.

У своєму зверненні Гейлі не підтримала Трампа, але закликала колишнього президента заслужити підтримку виборців, які підтримали її.

Читайте також: Трамп, який шукає гроші на вибори, зустрівся з Маском - NYT

Гейлі сказала, що важливо продовжувати глобальне лідерство США, а протягом усієї своєї передвиборчої кампанії вона заявляла, що Сполучені Штати повинні допомогти Україні захиститися від російської агресії, і ця позиція розходиться з позицією Трампа.

Як повідомляв Укрінформ, чинний президент США Джо Байден і його попередник Дональд Трамп, за прогнозами праймеріз, які у вівторок відбулися у 16 штатах і одній території, лідирують на голосуваннях у своїх партіях.

Фото: Ruth Fremson/The New York Times

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-