Навального поховали під мелодію з «Термінатора» і пісню My Way

Навального поховали під мелодію з «Термінатора» і пісню My Way

Відео
Укрінформ
Російського опозиціонера Олексія Навального поховали на Борисівському цвинтарі Москви.

Про це повідомляє Медіазона, яка веде текстову трансляцію, передає Укрінформ.

Як зазначається, труну з тілом опозиціонера опустили в могилу під мелодію My Way та саундтрек із фільму «Термінатор-2» - улюбленої стрічки Олексія Навального.

Прохід на цвинтар було обмежено. Однак згодом людей стали пропускати на територію кладовища. Проте цвинтар за розкладом працює до 17:00 мск (16:00 за Києвом).

Водночас два читачі Медіазони розповіли про «дивних чоловіків у цивільному одязі», яких поліцейські після жесту V пропускають за огорожу. За словами одного з читачів, ці чоловіки у юрбі заводять розмови про те, що потрібно «йти на Кремль».

Як повідомлялося, за кілька днів біля Борисівського цвинтаря, церкви, де відспівували Навального, та найближчих станцій метро виставили огорожі та поліцейські патрулі, встановили нові відеокамери для спостереження.

Читайте також: «Більш-менш підтверджено»: Буданов каже, що Навальний справді помер від тромбу

Олексій Навальний загинув 16 лютого в колонії особливого режиму "Полярний вовк" у селищі Харп у Ямало-Ненецькому автономному окрузі. Влада заявила, що смерть політика настала з «природних причин», але не розкриває її обставин.

Тіло політика не одразу видали сім'ї. Вперше його показали матері 21 лютого, а віддали лише 24 лютого. До цього слідчі шантажували жінку, вимагаючи провести таємний похорон.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-