У Брюсселі поліція водометами розігнала протест фермерів

У Брюсселі поліція водометами розігнала протест фермерів

Відео
Укрінформ
У Брюсселі фермери вийшли на протести біля штаб-квартири ЄС, де проходило засідання міністрів сільського господарства усіх країн Євросоюзу. Акцію фермерів зупинила поліція.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє агенція Reuters.

Як зазначається, сьогодні фермери заблокували пункт перетину кордону між Польщею та Німеччиною, кидали пляшки в поліцію у Брюсселі та зібралися на акцію в Мадриді, щоб вимагати вжити заходів щодо низьких цін у супермаркетах та, як вони стверджують, недобросовісної конкуренції з-за меж ЄС.

Раніше міністри сільського господарства з усього ЄС пообіцяли зробити більше, щоб скоротити бюрократичну тяганину та допомогти фермерам, зібравшись сьогодні у Брюсселі, щоб обговорити кризу в аграрному секторі після тижнів протестів.

Читайте також: Польські фермери заблокували на пів дня кордон з Німеччиною

Фермери вийшли на черговий протест - проти низьких цін у супермаркетах та угод про вільну торгівлю. Вони перекрили вулиці у Брюсселі тракторами та почали палити автомобільні покришки, а також кидали у поліцейських яйця та пляшки.

Щоб розігнати протестувальників, поліція Брюсселю використала водомети.

Читайте також: Індійська поліція застосувала сльозогінний газ проти фермерів, які йшли до Делі

Як повідомлялося, у середу в Індії поліція застосувала сльозогінний газ проти тисяч фермерів, які намагалися добратися до столиці країни Нью-Делі з кранами та екскаваторами після того, як їм не вдалося досягти угоди з урядом щодо цін на врожай.

Фото: DPA

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-