Трамп збентежений, що Гейлі не зійшла з президентських перегонів - CNN

Трамп збентежений, що Гейлі не зійшла з президентських перегонів - CNN

Укрінформ
Колишній президент США Дональд Трамп після сприятливих для нього праймеріз у штаті Нью-Гемпшир не святкував ніч, як після виграшу в Айові, оскільки його серйозно збентежила заява Ніккі Гейлі про намір продовжувати боротьбу.

Про це пише в середу CNN із посиланням на джерела в оточенні Трампа, передає Укрінформ.

«Дональд Трамп імовірно здобув рішучу перемогу в Нью-Гемпширі у вівторок увечері, але замість того, щоби провести свій вечір у святкуванні, як після кокусів в Айові, колишній президент мав цієї ночі киплячий настрій», - зазначається в повідомленні.

Читайте також: Помпео вважає, що США підтримуватимуть Україну й у разі президентства Трампа

Після Айови Трамп привітав Рона ДеСантіса та Ніккі Гейлі, зазначивши, що вони «гарно провели час разом». Але зараз навіть далеко після закриття виборчих дільниць він продовжував критикувати Ніккі Гейлі у приватному та публічному порядку за те, що вона не зійшла з президентських перегонів, як він очікував.

У своїх дописах Трамп критикував заяву Гейлі та прискіпувався до її вбрання. У приватному спілкуванні Трамп казав своїм помічникам, «що збентежений, бо вона не зняла своєї кандидатури й відмовилася передати йому номінацію від Республіканської партії». При цьому Трамп закликав своїх помічників посилити тиск на неї.

Читайте також: Трамп виграє праймеріз у Нью-Гемпширі, однак Гейлі не відмовляється від боротьби

Як повідомляв Укрінформ, у вівторок у штаті Нью-Гемпшир відбулися перші голосування на праймеріз у Демократичній та Республіканській партіях. Станом на зараз на республіканських голосуваннях підраховано 92% бюлетенів, причому Трамп має 54,6%, Гейлі 43,3%. Серед демократів лідирує Джо Байден.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-