Сенат США продовжить роботу замість канікул, щоб розблокувати допомогу Україні

Сенат США продовжить роботу замість канікул, щоб розблокувати допомогу Україні

Укрінформ
Верхня палата американського Конгресу, яка мала піти на різдвяні канікули вже цього тижня, продовжить свою роботу з наступного понеділка, щоби добитися компромісів у переговорах по міграційній реформі та розблокувати рішення з допомогою Україні.

Про це заявив у четвер під час виступу в залі Сенату лідер більшості демократ Чак Шумер, передає власний кореспондент Укрінформу.

«До відома всіх сенаторів, коли ми закінчимо роботу сьогодні, Сенат повернеться до роботи в понеділок. Це дасть учасникам переговорів з Білого дому, демократам і республіканцям Сенату час попрацювати впродовж вихідних, щоби спробувати досягти рамкової угоди», - наголосив Шумер.

Він підкреслив, що члени Сенату мають бути готовими до голосування за масштабний законопроєкт, який містить додаткову допомогу Україні, а також Ізраїлю і Тайваню.

Читайте також: Конгрес США остаточно схвалив оборонний бюджет із $300 мільйонами для України

Як повідомляв Укрінформ, у верхній палаті американського Конгресу тривають міжпартійні переговори щодо імміграційної реформи, на якій наполягають республіканці, щоби розблокувати законопроєкт з мільярдною зовнішньою допомогою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-